Volwassen zwemles

Nooit te oud om te leren zwemmen!

AdobeStock_171337701 hand - klein.jpg

Je bent nooit te oud om te leren, dat geldt zeker ook voor zwemmen. Daarom biedt het Inge de Bruijn Zwembad zwemles aan voor volwassenen, jong volwassenen of oudere kinderen die qua leeftijd beter in deze groep passen.

Tijdens deze zwemlessen raak je vertrouwd of opnieuw vertrouwd met het water, dit alles in een relaxte en ongedwongen sfeer. Onder begeleiding van onze opgeleide docenten leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen. Wij hebben zowel beginnerslessen als vervolg zwemlessen om het zwemdiploma’s A, B en C te kunnen halen.

Je kunt aan de lessen voor volwassenen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen. Leeftijd is daarbij onbelangrijk: wij vinden dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen in het water.

De volwassenzwemlessen zijn op: 

Maandag 09.30-10.15 uur
Zaterdag: Beginners en gevorderden van 08.15 tot 09.00 uur

Bij zwemles werken wij met een leskaart. Dit is een magneetpas waarop lestegoed gezet moet worden. Dit les tegoed is 4 weken geldig. Een nieuwe leskaart zal altijd aansluitend aan de verlopen kaart gezet worden. Op deze manier bent u altijd in bezit van een geldige leskaart.

Inschrijven is mogelijk:

  • tegen directe betaling aan de receptie van ons zwembad.

Aandachtspunten:

  • Neem altijd uw leskaart mee
  • Ga met uw leskaart, uw entreebewijs voor de zwemles, bij de receptie langs voor het registreren van uw bezoek.
  • Bent u ziek mail dit dan aan het volgende emailadres: receptie@ingedebruijnzwembad.nl. De eerste les is altijd voor eigen rekening.
  • Zwemlessen in de vakanties gaan altijd door met uitzondering van de zomervakantie en op officiële feestdagen. In de zomervakantie en op officiele feestdagen wordt uw kaart automatisch verlengd. 

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.