Het Team

Welkom namens Team Inge de Bruijn Zwembad

Het Team van het Inge de Bruijn Zwembad heeft de volgende afdelingen:

  • Horeca
    Het horeca team regelt alles omgaand eten en drinken in onze horeca. Zo maken ze lekkere snacks, zetten ze heerlijke koffie en zorgen ze dat de snoepautomaat nooit leeg is.
  • Receptie
    Het receptie team is het aanspreekpunt voor al onze klanten. Zij zorgen ervoor dat jij met de juiste informatie het zwembad ingaat. Zo kan je bijvoorbeeld je kaart bij hun opladen, vragen stellen via de telefoon en meer. Zij zorgen ervoor dat alle administratie rondom de inschrijvingen, diploma's, het zwemsysteem en de mails helemaal op orde zijn en dat alles op dat gebied soepel verloopt.
  • Zwembad
    Onder team zwembad vallen al onze lesgevers en toezichthouders. De lesgevers kunnen zwemles geven en sommige van hun kunnen ook andere lessen geven zoals Aqua-Sportief of Baby-en Peuterzwemmen. De toezichthouders zorgen ervoor dat iedereen met een gerust hart veilig kan zwemmen. Onze lesgevers zorgen voor een goede registratie van de aanwezigheid en vorderingen van de zwemleskinderen.

Alle teams draaien onder leiding van de operationeel directeur.

Het management van het Inge de Bruijn Zwembad wordt daarnaast ondersteund door medewerkers van de administratie en een medewerker van de Technische dienst (TD) en een Technische dienst medewerkers op afstand.. Uit iedere afdeling neemt 1 medewerker zitting in het MT o.l.v. de operationeel directeur.

.

Wij wensen je veel plezier in onze accommodatie. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Je kunt altijd terecht bij de receptie, een van onze medewerkers of stel je vraag via het contactformulier (link). Bellen kan ook. Wij zijn bereikbaar via 0180-615220.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.