horeca 03_jpg.jpeg

Onze gezellige horeca-afdeling is de “huiskamer” van het Inge de Bruijn zwembad. Het is de ideale plek om voor of na het zwemmen te genieten van een kopje koffie of een versnapering. Er is gratis WIFI en een ruim assortiment aan koude en warme dranken, snacks, snoep en ijsjes. Daarnaast bieden wij ook gezonde en nieuwe producten aan. U kunt hiervan ter plaatse genieten, maar afhalen en meenemen kan ook. Het aanbod kan wisselen. U kunt ook in onze horeca-afdeling wachten tijdens de zwemles van uw kind, op de tv schermen kunt u de les van uw kind volgen. Het eten en drinken van de kinderfeestjes vindt plaats in onze horeca-afdeling. Aan een gereserveerde tafel genieten de jarige en vriendjes van het kinderfeestje “Inky”

Kinderfeestjes (ingedebruijnzwembad.nl)

Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een ruimte voor een activiteit, dan kunt u voor de mogelijkhedencontact met ons opnemen: hospitality@ingedebruijnzwembad.nl Onze horeca-afdeling is geopend tijdens de reguliere openingstijden van het zwembad. Tijdens het zwemmen kunt u terecht bij onze horeca-afdeling in het recreatiebad. De horeca-afdeling in het recreatiebad is geopend tijdens het gezins- en recreatiefzwemmen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.