Nieuwe Corona maatregelen vanaf 13 november

Nieuws

Nieuwe Corona maatregelen vanaf 13 november

mondkapje

Deze gaan in op zaterdag 13 november 2021 vanaf 18:00 uur.

Gisteravond 12 november heeft om 19.00 uur weer een persconferentie van de minister president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge plaatsgevonden.

Helaas gaat het met de ontwikkelingen als gevolg van COVID-19 niet goed. Daarom zijn gisteravond nieuwe maatregelen aangekondigd die direct (vanaf zaterdag 13 november om 18:00 uur) ingaan. Een aantal maatregelen heeft ook betrekking op ons.

De aangekondigde maatregelen komen bovenop de onlangs ingevoerde maatregelen, zoals de toegang middels een Corona toegangsbewijs (CTB).

Hieronder lees je meer over de vanavond aangekondigde maatregelen.

Gedeeltelijke lockdown horeca en zaalverhuur

De horeca moet vanaf vandaag dagelijks vanaf 20:00 uur tot 6:00 uur dicht. De maatregel geldt in elk geval voor een periode van 3 weken.

Geen publiek bij sportwedstrijden en trainingen
Publiek is niet toegestaan bij sportwedstrijden en trainingen. Bij leszwemmen en diplomazwemmen mogen ouders/begeleiders met een coronatoegangsbewijs helpen bij het omkleden. Tijdens de zwemles mogen zij niet in de zwemzaal wachten, maar wel in de horeca.

De horeca mag open van 6:00 uur ’s ochtends tot 20:00 uur ’s avonds. Hierbij is een vaste zitplaats verplicht.

Protocol

Wij volgen het Protocol Verantwoord Zwemmen Versie 8.1. opgesteld door de samenwerkende partijen in de zwembranche.

Wij houden de ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten. Zodra we nadere informatie ontvangen informeren wij je uiteraard.