Turbo cursus A, B en C diploma
Binnen

Turbo cursus A, B en C diploma

Haal in een korte periode een diploma met garantie

Turbocursus A-diploma

De zwemlessen bij de turbocursus leiden, net als bij de “gewone” zwemlessen op voor het Zwem-ABC. Bij de Turbocursus gaat het echter allemaal net iets sneller en is het allemaal net iets intensiever.

Hierdoor is een turbocursus zeker niet voor ieder kind geschikt. Het is voor het volgen van de cursus belangrijk dat een kind het tempo kan volgen en mee kan doen met de intensiteit die er bij deze lessen gevraagd wordt. Voor erg jonge kinderen, maar ook voor kinderen die nog bang en onzeker zijn voor de zwemlessen, of die moeite hebben met motorisch leren is het meedoen aan de turbocursus vaak al snel te hoog gegrepen. Dit is ook de reden dat kinderen, voor dat ze toegelaten worden tot de cursus, eerst “getest” worden. We willen immers dat kinderen plezier beleven aan de zwemlessen, ze worden uitgedaagd op het juiste niveau en niet dat kinderen doordat ze overvraagd worden juist onzekerheid en angst ontwikkelen.

Bij de turbocursus wordt een groepje kinderen aan een vaste instructeur gekoppeld. De hele groep blijft in principe de gehele cursus bij elkaar. Hierdoor leren instructeur en kinderen elkaar veel beter kennen dan bij de “gewone” zwemlessen.

De instructeur kan hierdoor beter inspelen op de persoonlijke behoeften van de kinderen en de kinderen hebben vaak meer steun aan elkaar.

Net als bij de “gewone” lessen is er ook hier al vanaf het begin veel aandacht voor gekleed zwemmen en wordt het kledingpakket evenredig aan de stijgende vaardigheid aangepast en uitgebreid.

In principe zwemt de gehele groep tegelijk af voor het A-diploma.

U heeft een diploma-A Garantie, maar mocht uw kind onverhoopt het A-diploma niet halen, dan wordt uw kind (in overleg met u) geplaatst in onze reguliere zwemlessen. Uiteraard zijn de kosten tot het behalen van het A-diploma voor onze rekening.
Deze garantie vervalt indien uw kind meer dan 2 keer bij de cursus verzuimt bij het A-diploma.
Om deze reden is het heel belangrijk, dat u voor de zwemles bij de receptie langsgaat voor het boeken van een bezoek.

Turbocursus B-diploma

Doel: Het behalen van het B-diploma in 5 weken!

U kunt naast de reguliere lessen ook kiezen voor een Turbocursus.

Uw kind krijgt les van goede instructeurs in een omgeving die helemaal is ingericht voor veilige en uitstekende zwemlessen.

Tijdens de Turbocursus B-diploma leren kinderen in 5 weken de vaardigheden voor het B-diploma. Ze krijgen 5 weken elke week 2 uur zwemles. De groep bestaat uit maximaal 6 kinderen.

Door met veel plezier en keihard werken, de kinderen te blijven motiveren is er veel mogelijk. Doordat de kinderen een aantal weken met dezelfde zwemonderwijzer aan het werk zijn, ontstaat er een vertrouwensband tussen zwemonderwijzer en leerling. waardoor kinderen eerder en sneller, de oefenstof tot zich nemen.

U heeft een diploma-B Garantie, maar mocht uw kind onverhoopt het B-diploma niet halen, dan wordt uw kind (in overleg met u) geplaatst in onze regulliere zwemlessen. Uiteraard zijn de kosten tot het behalen van het B-diploma voor onze rekening.
Deze garantie vervalt indien uw kind meer dan 1 keer bij de cursus verzuimt bij het B-diploma.
Om deze reden is het heel belangrijk, dat u voor de zwemles bij de receptie langsgaat voor het boeken van een bezoek.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Gezond tussendoortje
  • Badjas of Badcape
  • Slippers

Tarieven

Inschrijfgeld
18,50
Turbo cursus A-diploma
680,65
Turbo cursus B-diploma
278,10
Turbo cursus C-diploma
278,10
magneetkaart (bij eerste keer aankoop zwemleskaart)
5,00
Diplomazwemmen Turbo A, B of C
0,00